Eef Kamerbeek Atletiekcentrum Sportpark De Hondsheuvels, J.C. Dirkxpad 7, 5631 BZ Eindhoven

Over Ons

Over ProtheseSport

Lopen bij Prothese Sport betekent verantwoord in beweging komen. Bewegen is belangrijk omdat je er gezonder en fitter van wordt. Door iedereen te stimuleren in beweging te komen en te houden draag je bij aan een nieuwe fase in je leven met een prothese te bewegen. Mijn streven is om je te helpen die ene stap te maken die een grote verandering teweeg kan brengen in je leven.

Het motto We challenge, You win kan je verder helpen om die verandering in je leven een positieve wending te geven. We streven ernaar om met aantrekkelijke trainings- en wedstrijdvormen, aangeboden vanuit kwalitatief sterke trainers, sporters te inspireren en te begeleiden bij het samen behalen en ervaren van plezier, voldoening en prestaties op elk niveau.

Zie voor een bijdrage van een sporter https://www.bd.nl/regiosport/toen-pierluigi-bomberg-een-blade- aan-kreeg-ging-er-een-wereld-voor-hem-open~a5668f34/

Wil je een keer meedoen,

Stuur een bericht naar info@prothesesport.nl

Trainingen vinden plaats bij Eindhoven Atletiek op dinsdag- en donderdag avond van 1900 tot 2100 uur.

Voor wedstrijdatleten wordt een eigen traject ontwikkeld en trainingsschema aangemaakt.

Wie ben ik?

Xander van Doorn

Ik ben in 1982 afgestudeerd als fysiotherapeut. Werkzaam in het Máxima Medisch Centrum te Eindhoven en heb in die jaren uitgebreid ervaring op kunnen doen met het lopen en sporten voor mensen met een beenprotheses. Daarnaast ben ik als leefstijlcoach werkzaam bij cardiale en vasculaire stoornissen.